NEDERLAND DE DOM

REIS OMSCHRIJVINGREISPROGRAMMAPHOTOSINFORMATIE

Tourcode: IHT-960818

FULL-DAY TOUR

HIGHLIGHT:   UTRECHT

Inbegrepen:

 • Voertuigen, chauffeurs, brandstofkosten, parkeerkosten, parkeergelden
 • Hotel transfers
 • Shuttledienst naar Amsterdam Schiphol Airport (optioneel)
 • Bezoek Kasteel De Haar
 • Bezoek Het Spoorwegmuseum
 • Bezoek Utrecht: wandeling door de binnenstad, Domtoren, ’t Oude Pothuys, Het Utrechtse Archief, TivoliVredenburg, Pieterskerk, Universiteitsmuseum, Domkerk
 • Indonesische/Engelse reisbegeleider

Niet Inbegrepen:

 • Maaltijden
 • Toegangsticket voor musea (optioneel begeleide rondleiding)
 • Reisverzekering
 • Annuleringsverzekering
 • Fooien

 

 

 

 

HOTEL – SPOORWEG MUSEUM

Vroeg in de morgen om 10 uur wordt u opgehaald bij het hotel of volgens afspraak, vervolgens van hotel vertrek naar het Spoorweg museum.
Welkom in het Spoorweg museum. Dit oude treinstation is omgebouwd tot museum. Het museum werd ingewijd in 1954 en heeft verschillende soorten treinen. U zult hier treinen zien die al meer dan 100 jaar oud zijn.  Hierna zullen wij onze reis voort zetten naar  Kasteel De Haar. De reis van het Spoorwegmuseum naar Kasteel De Haar duurt ongeveer 30 minuten met de auto.

SPOORWEG MUSEUM – KASTEEL DE HAAR

Historisch gezien is dit sprookje volledig gerestaureerd en gedeeltelijk herbouwd in de late 19e eeuw. Kasteel De Haar, dit is het beroemdste kasteel van Nederland. Tijdens de rondleidng in het kasteel, wordt u met een lokale gids door de kamers van de koning en koningin binnengeleid en kom u meer te weten over geschiedenis van kasteel De Haar. Als je klaar bent met het verkennen van het kasteel, kunt u foto’s maken in het kasteelpark. Vervolgens gaat de reis terug naar Utrecht.

KASTEEL DE HAAR – UTRECHT

Utrecht is een grote stad (de op 3 na grootste stad van Nederland) in Nederland waar veel studenten wonen. Vergelijkbaar met Yogyakarta in Indonesië. U krijgt een rondleiding door de stad en zult onder ander de grachten zien en het  Domplein, het plein van de Domtoren. De Domtoren is de hoogste (kerk) toren van Nederland (ongeveer 120 meter hoog) en het hoogste gebouw van Utrecht provincie. Architecten mogen van de burgemeester niet hogere gebouwen ontwerpen dan de Domtoren. Als je nog meer van de stad Utrecht wilt zien kun je gebruik maken van de boottocht door de grachten van binnenstad (optioneel).
Na de rondleiding keren wij terug naar je hotel.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Kasteel De Haar
Als u het Kasteel De Haar wilt bezoeken, is het raadzaam om vooraf te reserveren of ons op de hoogte te stellen. Omdat de openingstijden van het kasteel nogal verschillen, afhankelijk van het seizoen

Klimaat in Nederland
Nederland heeft een nat klimaat en is zeer onstabiel, dus het weer is niet te voorspellen.

ΟΟΟ  kans op (zeer) warm weer
ΟΟΟ  kans op winters weer
ΟΟΟ kans op (langdurige) neerslag
OOO zonzekerheid
Voor meer informatie over de weersvoorspellingen in Nederland, kunt u hier klikken.

Hiervoor is het aan te raden om warme kleding en comfortabele schoenen te dragen om mee te wandelen.

Valuta
Nederland maakt deel uit van de Europese EU-combinatie, die u kunt betalen met Euro’s (€). Ook de winkel, het restaurant van de winkel, accepteert de betaling met een creditcard en met een betaalkaart. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken, want er zijn overal geldautomaten beschikbaar, als u contant geld nodig heeft.

 

Toelichting
De prijzen veranderen afhankelijk van het seizoen. Als in het hoogseizoen of hoogseizoen zal de prijs duurder zijn, vooral de prijs van de accommodatie.

Vanwege de krappe aanvragen worden er in het hoogseizoen prijzen verwacht:

 1. Prijzen kunnen te allen tijde veranderen als gevolg van wijzigingen in de prijzen van brandstof of andere middelen en/of belastingen of heffingen die worden geheven door derden die indirect betrokken zijn bij de uitvoering van het contract.
 2. Betalingen kunnen ten behoeve van IndoHolland Tours worden verricht op het ING-bankrekeningnummer ten behoeve van IndoHolland Tours, gedetailleerde gegevens vermeld op de factuur, in de vorm van een bedrag van EUR (€).
 3. Als de betaling is verricht, stuur dan een ontvangstbewijs ter bevestiging van de betaling.
 4. De ontvangstbevestiging wordt rechtstreeks per e-mail verzonden.
 5. Stuur een kopie van elk paspoort, het telefoonnummer van de gast die in Amsterdam aankomt, als bijlage.

Betaling en annulering

Betaling:

 • Een aanbetaling van 50% (DP) wordt binnen 14 dagen na factuurdatum betaald
 • 50% van de aanbetaling wordt uiterlijk 3 maanden voor aanvang van de reis overgemaakt
 • Een volledig schema wordt 7 dagen voor de uitvoering van de reis gegeven

Annulering:
Kan niet worden geannuleerd, Er zijn geen terugbetalingen, Er zijn geen wijzigingen in het schema of de planning, Er zijn geen routewijzigingen, Er zijn geen wijzigingen in het aantal personen. Als er een wijziging is, hebben wij het recht om een nieuwe prijs te geven.

 

Wijzigingen
Wij behouden ons het recht voor om reisplannen te wijzigen en/of andere bestemmingen in te voeren zonder voorafgaande kennisgeving, wegens weersomstandigheden of de tussenkomst van de lokale autoriteiten, die buiten onze controle of onder de controle van onze leveranciers liggen. Indien de reisroute en/of het programma door onverwachte omstandigheden wordt gewijzigd, zullen wij proberen geschikte alternatieve activiteiten te vinden.

Prijs van 3e persoon of kind
De prijs van een extra bed is gelijk aan de prijs per persoon in een tweepersoonskamer (prijs voor een volwassene). Om drie personen in één kamer te voorzien, bestellen we meestal een hogere kamercategorie, dit is voor het gemak van de gasten. Kinderen tussen 2-11 jaar krijgen korting als ze een kamer delen met twee betalende volwassenen.
Extra bedden (een opklapbed) zijn niet altijd even comfortabel als een gewoon bed.

Transfers
Niet al onze producten kunnen worden opgehaald en afgeleverd op de luchthaven, maar wij bieden deze service aan als er een aanvraag is.

Overmacht
Wij kunnen de vertraging of het niet uitvoeren van diensten die niet meer kunnen worden gecompenseerd. Indien de vertraging of het falen te wijten is aan redenen buiten onze controle, terroristische daden, blokkades, arbeids- en stakingsgeschillen, gebrek aan uitrusting, embargo’s, rantsoenering, acties van lokale overheden; staat of nationale of openbare instelling, mislukking of vertraging in nut of communicatie, brand, oorlogshandelingen, overstromingen en de verspreiding van epidemieën.

Reisdocumenten
Tijdens de reis dienen de deelnemers zich voor te bereiden en in het bezit te zijn van de nodige reisdocumenten, zoals paspoorten, visa, vaccinaties en dergelijke.
En zo niet, dan heeft IndoHolland Tours HET RECHT TOT VERWIJDERING VAN DE DEELNEMERS als er problemen zijn tijdens de reis. 

Landarrangement
Alle producten die wij aanbieden zijn in de vorm van een landarrangement, wat betekent dat de prijzen niet inclusief vliegtickets uit het land van herkomst zijn.

21% incl. belasting
Alle prijzen van de producten die wij aanbieden zijn inclusief BTW.

Openbaar vervoer
Omdat het weer moeilijk te voorspellen is, kondigt het openbaarvervoerbedrijf het abrupt aan. In het geval van niet-operationeel openbaar vervoer is het niet mogelijk om de reis met het openbaar vervoer uit te voeren.

Afkorting
Staat voor afkorting

  Per Motorfiets rijden

    Met de boat

    Met de bus of openbaar vervoer

   Duratie