NEDERLAND DE MOLEN

REIS OMSCHRIJVINGREISPROGRAMMAPHOTOSINFORMATIE

Tourcode: IHT-960518

   

  Duratie: 8 uur

1 Dag
Route: Amsterdam – Zaanse Schans – Volendam

Inbegrip:

  • Ticket voor alle bezienswaardigheden
  • Indonesisch/ Engelssprekende reisgids

Niet inbegrip:

  • Eten en drinken
  • Transport
  • Vluchtticket

** Alle prijzen zijn BTW 21% inbegrip**

HOTEL – ZAANSE SCHAANS

In de ochtend om 9 uur wordt u opgehaald bij het hotel of bij de afgesproken tijdstip. Vervolgens vertrekken we vanuit het hotel naar de Zaanse Schans. De reis van Amsterdam naar Zaanse Schans duurt ongeveer 30 minuten met de auto.

ZAANSE SCHANS – VOLENDAM

Aankomst in Zaanse Schans. Dit is een toeristische plaats met een historische collectie, zoals traditionele Nederlandse gebouwen en windmolens. Natuurlijk mogen hier foto’s gemaakt worden. Op Zaanse Schans wordt u meegenomen naar de winkels waar kaas en klompen op ambachterlijk (met de hand) wijze worden gemaakt.

Hierna vertrekken we naar Volendam. De reis van Zaanse Schans naar Volendam duurt ongeveer 30 minuten met de auto.

VOLENDAM – AMSTERDAM

een klein stadje in de provincie Noord Holland van Nederland. Volendam staat bekend als het vissersdorp van Nederland. Het beroep als een visser is al eeuwen oud. Dit komt omdat de visser erg vasthoudend en volhardend zijn in hun dagelijkse activiteiten.

In Volendam zijn er veel fotostudio’s, die verschillende soorten Nederlandse kleding aanbieden. Bij aankomst in Volendam krijgt u de gelegenheid om foto’s te maken van de traditionele Nederlandse kleding. Vervolgens lopen wij rond en genieten van de schoonheid en van de natuurlijke atmosfeer van de havens van Volendam

AMSTERDAM – HOTEL

Nu is de tijd terug te keren van Volendam naar Amsterdam. Dit zal ongeveer 30 minuten duren met de auto.

Amsterdam is een grote stad, de hoofdstad van Nederland. Bij aankomst in Amsterdam vervolgen lopen naar de Dam Square City Centre, waar het paleis of het Koninklijk Paleis zich bevindt. Als er nog tijd over is, gaat u verder naar de diamantslijpfabriek door de grachten van de stad Amsterdam te verkennen. Deze route zal langs de grachten van de stad Amsterdam gaan.

Deze diashow vereist JavaScript.

AFKORTINGEN 

  Met de scooter

   Met de boat

   Met de bus of openbaar vervoer

   Duratie

O: Ontbijt

L: Lunch

D: Dinner

D: Dag

N: Nacht

HET WEER 

Vanaf april tot augustus

Van april tot augustus van elk jaar zijn de weersvoorspellingen comfortabeler, zonnig en de bloemen beginnen te bloeien.