NEDERLAND DE MOLEN

REIS OMSCHRIJVINGREISPROGRAMMAPHOTOSINFORMATIE

Tourcode: IHT-960518

FULL-DAY TOUR

HIGHLIGHT:  AMSTERDAM – ZAANSE SCHANS – VOLENDAM 

 

Inbegrepen:

 • Voertuigen, chauffeurs, brandstofkosten, parkeerkosten, parkeergelden
 • Hotel transfers
 • Shuttledienst naar Amsterdam Schiphol Airport (optioneel)
 • Bezoek Zaanse Schans
 • Bezoek Volendam
 • Bezoek Amsterdam: wandeling door de binnenstad, bezoek het Damrak, het Koninklijk Paleis, het Nationaal Monument, de oude kerk, het winkelgebied en de diamantslijperij (als er nog tijd is)
 • Indonesische/Engelse reisbegeleider

Niet Inbegrepen:

 • Maaltijden
 • Toegangsticket voor musea (optioneel begeleide rondleiding)
 • Reisverzekering
 • Annuleringsverzekering
 • Fooien

 

 

 

HOTEL – ZAANSE SCHAANS

In de ochtend om 9 uur wordt u opgehaald bij het hotel of bij de afgesproken tijdstip. Vervolgens vertrekken we vanuit het hotel naar de Zaanse Schans. De reis van Amsterdam naar Zaanse Schans duurt ongeveer 30 minuten met de auto.

ZAANSE SCHANS – VOLENDAM

Aankomst in Zaanse Schans. Dit is een toeristische plaats met een historische collectie, zoals traditionele Nederlandse gebouwen en windmolens. Natuurlijk mogen hier foto’s gemaakt worden. Op Zaanse Schans wordt u meegenomen naar de winkels waar kaas en klompen op ambachterlijk (met de hand) wijze worden gemaakt.

Hierna vertrekken we naar Volendam. De reis van Zaanse Schans naar Volendam duurt ongeveer 30 minuten met de auto.

VOLENDAM – AMSTERDAM

een klein stadje in de provincie Noord Holland van Nederland. Volendam staat bekend als het vissersdorp van Nederland. Het beroep als een visser is al eeuwen oud. Dit komt omdat de visser erg vasthoudend en volhardend zijn in hun dagelijkse activiteiten.

In Volendam zijn er veel fotostudio’s, die verschillende soorten Nederlandse kleding aanbieden. Bij aankomst in Volendam krijgt u de gelegenheid om foto’s te maken van de traditionele Nederlandse kleding. Vervolgens lopen wij rond en genieten van de schoonheid en van de natuurlijke atmosfeer van de havens van Volendam

AMSTERDAM – HOTEL

Nu is de tijd terug te keren van Volendam naar Amsterdam. Dit zal ongeveer 30 minuten duren met de auto.

Amsterdam is een grote stad, de hoofdstad van Nederland. Bij aankomst in Amsterdam vervolgen lopen naar de Dam Square City Centre, waar het paleis of het Koninklijk Paleis zich bevindt. Als er nog tijd over is, gaat u verder naar de diamantslijpfabriek door de grachten van de stad Amsterdam te verkennen. Deze route zal langs de grachten van de stad Amsterdam gaan.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Klimaat in Nederland
Nederland heeft een nat klimaat en is zeer onstabiel, dus het weer is niet te voorspellen.

ΟΟΟ  kans op (zeer) warm weer
ΟΟΟ  kans op winters weer
ΟΟΟ kans op (langdurige) neerslag
OOO zonzekerheid
Voor meer informatie over de weersvoorspellingen in Nederland, kunt u hier klikken.

Hiervoor is het aan te raden om warme kleding en comfortabele schoenen te dragen om mee te wandelen.

Valuta
Nederland maakt deel uit van de Europese EU-combinatie, die u kunt betalen met Euro’s (€). Ook de winkel, het restaurant van de winkel, accepteert de betaling met een creditcard en met een betaalkaart. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken, want er zijn overal geldautomaten beschikbaar, als u contant geld nodig heeft.

 

Toelichting
De prijzen veranderen afhankelijk van het seizoen. Als in het hoogseizoen of hoogseizoen zal de prijs duurder zijn, vooral de prijs van de accommodatie.

Vanwege de krappe aanvragen worden er in het hoogseizoen prijzen verwacht:

 1. Prijzen kunnen te allen tijde veranderen als gevolg van wijzigingen in de prijzen van brandstof of andere middelen en/of belastingen of heffingen die worden geheven door derden die indirect betrokken zijn bij de uitvoering van het contract.
 2. Betalingen kunnen ten behoeve van IndoHolland Tours worden verricht op het ING-bankrekeningnummer ten behoeve van IndoHolland Tours, gedetailleerde gegevens vermeld op de factuur, in de vorm van een bedrag van EUR (€).
 3. Als de betaling is verricht, stuur dan een ontvangstbewijs ter bevestiging van de betaling.
 4. De ontvangstbevestiging wordt rechtstreeks per e-mail verzonden.
 5. Stuur een kopie van elk paspoort, het telefoonnummer van de gast die in Amsterdam aankomt, als bijlage.

Betaling en annulering

Betaling:

 • Een aanbetaling van 50% (DP) wordt binnen 14 dagen na factuurdatum betaald
 • 50% van de aanbetaling wordt uiterlijk 3 maanden voor aanvang van de reis overgemaakt
 • Een volledig schema wordt 7 dagen voor de uitvoering van de reis gegeven

Annulering:
Kan niet worden geannuleerd, Er zijn geen terugbetalingen, Er zijn geen wijzigingen in het schema of de planning, Er zijn geen routewijzigingen, Er zijn geen wijzigingen in het aantal personen. Als er een wijziging is, hebben wij het recht om een nieuwe prijs te geven.

 

Wijzigingen
Wij behouden ons het recht voor om reisplannen te wijzigen en/of andere bestemmingen in te voeren zonder voorafgaande kennisgeving, wegens weersomstandigheden of de tussenkomst van de lokale autoriteiten, die buiten onze controle of onder de controle van onze leveranciers liggen. Indien de reisroute en/of het programma door onverwachte omstandigheden wordt gewijzigd, zullen wij proberen geschikte alternatieve activiteiten te vinden.

Prijs van 3e persoon of kind
De prijs van een extra bed is gelijk aan de prijs per persoon in een tweepersoonskamer (prijs voor een volwassene). Om drie personen in één kamer te voorzien, bestellen we meestal een hogere kamercategorie, dit is voor het gemak van de gasten. Kinderen tussen 2-11 jaar krijgen korting als ze een kamer delen met twee betalende volwassenen.
Extra bedden (een opklapbed) zijn niet altijd even comfortabel als een gewoon bed.

Transfers
Niet al onze producten kunnen worden opgehaald en afgeleverd op de luchthaven, maar wij bieden deze service aan als er een aanvraag is.

Overmacht
Wij kunnen de vertraging of het niet uitvoeren van diensten die niet meer kunnen worden gecompenseerd. Indien de vertraging of het falen te wijten is aan redenen buiten onze controle, terroristische daden, blokkades, arbeids- en stakingsgeschillen, gebrek aan uitrusting, embargo’s, rantsoenering, acties van lokale overheden; staat of nationale of openbare instelling, mislukking of vertraging in nut of communicatie, brand, oorlogshandelingen, overstromingen en de verspreiding van epidemieën.

Reisdocumenten
Tijdens de reis dienen de deelnemers zich voor te bereiden en in het bezit te zijn van de nodige reisdocumenten, zoals paspoorten, visa, vaccinaties en dergelijke.
En zo niet, dan heeft IndoHolland Tours HET RECHT TOT VERWIJDERING VAN DE DEELNEMERS als er problemen zijn tijdens de reis. 

Landarrangement
Alle producten die wij aanbieden zijn in de vorm van een landarrangement, wat betekent dat de prijzen niet inclusief vliegtickets uit het land van herkomst zijn.

21% incl. belasting
Alle prijzen van de producten die wij aanbieden zijn inclusief BTW.

Openbaar vervoer
Omdat het weer moeilijk te voorspellen is, kondigt het openbaarvervoerbedrijf het abrupt aan. In het geval van niet-operationeel openbaar vervoer is het niet mogelijk om de reis met het openbaar vervoer uit te voeren.

Afkorting
Staat voor afkorting

  Per Motorfiets rijden

     Met de boat

      Met de bus of openbaar vervoer

     Duratie