NEDERLAND CAPITAL

TOUR DESCRIPTIONREISPROGRAMMAPHOTOSINFORMATIE

Tourcode: IHT-960718

  

Duratie: 8 uur

1 Dag
Route:  Amsterdam – Rotterdam

Included:

  • Ticket voor alle bezienswaardigheden
  • Reisgids

Excluded:

  • Eten en drinken
  • Transport
  • Vluchtticket

** Alle prijzen zijn exclusief BTW 21%**

HOTEL – ROTTERDAM 

 In de ochtend om 9 uur wordt u opgehaald bij het hotel of bij de afgesproken tijdstip. Vervolgens vertrekken we vanuit het hotel naar Rotterdam. De reis van Amsterdam naar Rotterdam duurt ongeveer 1 uur 20 minuten met de auto.

ROTTERDAM – AMSTERDAM

Welkom in Rotterdam. Na de Tweede Wereldoorlog groeide uit tot een stad met een gedurfde en moderne stijl van architectuur. Wolkenkrabbers die gebruikt worden als appartementen, kantoorgebouwen en recreatieve voorzieningen in het centrum die meer ‘bewoonbaar’.

In Rotterdam word u meegenomen door de stad. We zullen een kijkje nemen naar de unieke kubushuizen. Daarna lopen wij verder door de straten naar de Erasmusbrug. Deze brug is één van 10 spectaculairste bruggen ter wereld.

Hierna wordt u natuurlijk meegenomen naar de populairste toeristische attractie van de stad Rotterdam, namelijk de Euromast De hoogste toren van de Nederland. De toren van 185 meter is ook een van de hoogste en mooiste torens ter wereld, net als de Eiffeltoren in Parijs.

AMSTERDAM – HOTEL

Nu is de tijd terug te keren van Rotterdam naar uw hotel. Dit zal ongeveer 1 uur 20 minuten duren met de auto.

Amsterdam is een grote stad, de hoofdstad van Nederland. Bij aankomst in Amsterdam vervolgen lopen naar de Dam Square City Centre, waar het paleis of het Koninklijk Paleis zich bevindt. Als er nog tijd over is, gaat u verder naar de diamantslijpfabriek door de grachten van de stad Amsterdam te verkennen. Deze route zal langs de grachten van de stad Amsterdam gaan.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

AFKORTINGEN 

  Met de scooter

   Met de boat

   Met de bus of openbaar vervoer

   Duratie

O: Ontbijt

L: Lunch

D: Dinner

D: Dag

N: Nacht

HET WEER 

Vanaf april tot augustus

Van april tot augustus van elk jaar zijn de weersvoorspellingen comfortabeler, zonnig en de bloemen beginnen te bloeien.