NEDERLAND METROPOLIS

TOUR DESCRIPTIONREISPROGRAMMAPHOTOSINFORMATIE

 

Tourcode: IHT-960718

FULL-DAY TOUR
HIGHLIGHT:  AMSTERDAM – ROTTERDAM

 

Inbegrepen:

 • Voertuigen, chauffeurs, brandstofkosten, parkeerkosten, parkeergelden
 • Hotel transfers
 • Shuttledienst naar Amsterdam Schiphol Airport (optioneel)
 • Bezoek Amsterdam: wandeling door de binnenstad, bezoek het Damrak, het Koninklijk Paleis, het Nationaal Monument, de oude kerk, het winkelgebied en de diamantslijperij (als er nog tijd is)
 • Bezoek Rotterdam: wandeling door de binnenstad, Erasmusbrug, Markthall, Grote van Sint-Laurenskerk, Maritiem Museum, Witte Huis, het Cubushuis en de Erasmusbrug
 • Indonesische/Engelse reisbegeleider

Niet Inbegrepen:

 • Maaltijden
 • Toegangsticket voor musea (optioneel begeleide rondleiding)
 • Reisverzekering
 • Annuleringsverzekering
 • Fooien

 

 

 

HOTEL – ROTTERDAM 

 In de ochtend om 9 uur wordt u opgehaald bij het hotel of bij de afgesproken tijdstip. Vervolgens vertrekken we vanuit het hotel naar Rotterdam. De reis van Amsterdam naar Rotterdam duurt ongeveer 1 uur 20 minuten met de auto.

ROTTERDAM – AMSTERDAM

Welkom in Rotterdam. Na de Tweede Wereldoorlog groeide uit tot een stad met een gedurfde en moderne stijl van architectuur. Wolkenkrabbers die gebruikt worden als appartementen, kantoorgebouwen en recreatieve voorzieningen in het centrum die meer ‘bewoonbaar’.

In Rotterdam word u meegenomen door de stad. We zullen een kijkje nemen naar de unieke kubushuizen. Daarna lopen wij verder door de straten naar de Erasmusbrug. Deze brug is één van 10 spectaculairste bruggen ter wereld.

Hierna wordt u natuurlijk meegenomen naar de populairste toeristische attractie van de stad Rotterdam, namelijk de Euromast De hoogste toren van de Nederland. De toren van 185 meter is ook een van de hoogste en mooiste torens ter wereld, net als de Eiffeltoren in Parijs.

AMSTERDAM – HOTEL

Nu is de tijd terug te keren van Rotterdam naar uw hotel. Dit zal ongeveer 1 uur 20 minuten duren met de auto.

Amsterdam is een grote stad, de hoofdstad van Nederland. Bij aankomst in Amsterdam vervolgen lopen naar de Dam Square City Centre, waar het paleis of het Koninklijk Paleis zich bevindt. Als er nog tijd over is, gaat u verder naar de diamantslijpfabriek door de grachten van de stad Amsterdam te verkennen. Deze route zal langs de grachten van de stad Amsterdam gaan.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Klimaat in Nederland

Nederland heeft een nat klimaat en is zeer onstabiel, dus het weer is niet te voorspellen.

ΟΟΟ  kans op (zeer) warm weer
ΟΟΟ  kans op winters weer
ΟΟΟ kans op (langdurige) neerslag
OOO zonzekerheid
Voor meer informatie over de weersvoorspellingen in Nederland, kunt u hier klikken.

Hiervoor is het aan te raden om warme kleding en comfortabele schoenen te dragen om mee te wandelen.

Valuta
Nederland maakt deel uit van de Europese EU-combinatie, die u kunt betalen met Euro’s (€). Ook de winkel, het restaurant van de winkel, accepteert de betaling met een creditcard en met een betaalkaart. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken, want er zijn overal geldautomaten beschikbaar, als u contant geld nodig heeft.

 

Toelichting
De prijzen veranderen afhankelijk van het seizoen. Als in het hoogseizoen of hoogseizoen zal de prijs duurder zijn, vooral de prijs van de accommodatie.

Vanwege de krappe aanvragen worden er in het hoogseizoen prijzen verwacht:

 1. Prijzen kunnen te allen tijde veranderen als gevolg van wijzigingen in de prijzen van brandstof of andere middelen en/of belastingen of heffingen die worden geheven door derden die indirect betrokken zijn bij de uitvoering van het contract.
 2. Betalingen kunnen ten behoeve van IndoHolland Tours worden verricht op het ING-bankrekeningnummer ten behoeve van IndoHolland Tours, gedetailleerde gegevens vermeld op de factuur, in de vorm van een bedrag van EUR (€).
 3. Als de betaling is verricht, stuur dan een ontvangstbewijs ter bevestiging van de betaling.
 4. De ontvangstbevestiging wordt rechtstreeks per e-mail verzonden.
 5. Stuur een kopie van elk paspoort, het telefoonnummer van de gast die in Amsterdam aankomt, als bijlage.

Betaling en annulering

Betaling:

 • Een aanbetaling van 50% (DP) wordt binnen 14 dagen na factuurdatum betaald
 • 50% van de aanbetaling wordt uiterlijk 3 maanden voor aanvang van de reis overgemaakt
 • Een volledig schema wordt 7 dagen voor de uitvoering van de reis gegeven

Annulering:
Kan niet worden geannuleerd, Er zijn geen terugbetalingen, Er zijn geen wijzigingen in het schema of de planning, Er zijn geen routewijzigingen, Er zijn geen wijzigingen in het aantal personen. Als er een wijziging is, hebben wij het recht om een nieuwe prijs te geven.

 

Wijzigingen
Wij behouden ons het recht voor om reisplannen te wijzigen en/of andere bestemmingen in te voeren zonder voorafgaande kennisgeving, wegens weersomstandigheden of de tussenkomst van de lokale autoriteiten, die buiten onze controle of onder de controle van onze leveranciers liggen. Indien de reisroute en/of het programma door onverwachte omstandigheden wordt gewijzigd, zullen wij proberen geschikte alternatieve activiteiten te vinden.

Prijs van 3e persoon of kind
De prijs van een extra bed is gelijk aan de prijs per persoon in een tweepersoonskamer (prijs voor een volwassene). Om drie personen in één kamer te voorzien, bestellen we meestal een hogere kamercategorie, dit is voor het gemak van de gasten. Kinderen tussen 2-11 jaar krijgen korting als ze een kamer delen met twee betalende volwassenen.
Extra bedden (een opklapbed) zijn niet altijd even comfortabel als een gewoon bed.

Transfers
Niet al onze producten kunnen worden opgehaald en afgeleverd op de luchthaven, maar wij bieden deze service aan als er een aanvraag is.

Overmacht
Wij kunnen de vertraging of het niet uitvoeren van diensten die niet meer kunnen worden gecompenseerd. Indien de vertraging of het falen te wijten is aan redenen buiten onze controle, terroristische daden, blokkades, arbeids- en stakingsgeschillen, gebrek aan uitrusting, embargo’s, rantsoenering, acties van lokale overheden; staat of nationale of openbare instelling, mislukking of vertraging in nut of communicatie, brand, oorlogshandelingen, overstromingen en de verspreiding van epidemieën.

Reisdocumenten
Tijdens de reis dienen de deelnemers zich voor te bereiden en in het bezit te zijn van de nodige reisdocumenten, zoals paspoorten, visa, vaccinaties en dergelijke.
En zo niet, dan heeft IndoHolland Tours HET RECHT TOT VERWIJDERING VAN DE DEELNEMERS als er problemen zijn tijdens de reis. 

Landarrangement
Alle producten die wij aanbieden zijn in de vorm van een landarrangement, wat betekent dat de prijzen niet inclusief vliegtickets uit het land van herkomst zijn.

21% incl. belasting
Alle prijzen van de producten die wij aanbieden zijn inclusief BTW.

Openbaar vervoer
Omdat het weer moeilijk te voorspellen is, kondigt het openbaarvervoerbedrijf het abrupt aan. In het geval van niet-operationeel openbaar vervoer is het niet mogelijk om de reis met het openbaar vervoer uit te voeren.

Afkorting
Staat voor afkorting

  Per Motorfiets rijden

     Met de boat

     Met de bus of openbaar vervoer

    Duratie